tisdag 23 juni 2015

Alternativ träning.

Tanken var ett lugnt löppass men vid 16-tiden på eftermiddagen när jobbet slutade så var vädret allt annat än inbjudande. Det var mer eller mindre skyfall. Molnen hängde tunga och det syntes ingen ljusning i sikte. Prognoserna för kvällen visade ihållande regn utan uppehåll. Jag brukar inte bry mig om vädret speciellt mycket men när det var så här pass blött så fick det vara.

Det blev åter ett gympass, för tredje dagen i rad. I söndags körde jag roddmaskin, 210 watt därefter överkroppsövningar samt höftövningar. Var lite seg i benen efter lördagens långpass.

I går började jag träningen med lite intervaller, med och i dotterns tempo, vi körde 4*100 meter + 4*60 meter. Därefter till gymmet och Crosstrainer i 30 minuter. Började med 10 minuter i 200 watt på level 18. Brukade vara mitt max över 20 minuter i vintras när jag körde mycket CT. Efter de inledande 10 minuterna så ökade jag till level 20 och 225 watt. Det blev riktigt tufft sista 5 minuterna. Hade pulsklockan på mig och efter dessa 10 minuter var pulsen uppe i 165. Det är högt för mig. Därefter avslutade jag med 10 minuter i 210 watt på level 18. De sista minuterna blev tunga. Därefter körde jag 3*5 minuter löpning i höjdhopparmattan.

I dag blev det roddmaskin 220 watt i snitt, 160 i slutpuls, 20 minuter. Rejält trött efter det. Därefter blev höft och benövningar. Samt lite överkroppsövningar. 

Hoppas kunna köra ett lugnt löppass i morgon istället. Har känts lite bättre i vänstervaden, men idag kände jag av lite när jag körde lite hoppövningar på gymmet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar