lördag 14 februari 2015

Kuperat långpass, 21,7 km, 4:35 fart. Framfotsrunda 265

Blev ett bra pass, var lite slirigt bitvis. Kom lite snö igår som nu hade blivit till en tunn ishinna. Ingen farthöjning idag, utan ett rätt jämnt pass fartmässigt. Det blir rätt varierat ändå eftersom det är kuperat, framför allt första 8-9 kilometerna.

Efter att i tisdags och torsdags sprungit på bar asfalt var det lite tråkigt med dagens pass. Nu längtar jag verkligen efter våren och att kunna springa i elljusspåren igen. Fast det känns lite avlägset igen. -3 grader och mulet idag. Det var så tyst, inte ens fåglarna hördes.

Annars så kändes det bra under hela passet, fick aldrig någon större dipp, visst var det lite tufft i de brantaste och längsta backarna. Låg under 4-taktsandning hela rundan, förutom i backarna då det skenade iväg lite. Det är en väldigt vacker runda. Till våren kommer det bli helt underbart att springa här. Särskilt de lite lugnare passen då man hinner och orkar ta in omgivningen.

Dagens långpass

Kändes bra i häl och fötter, lite tung i huvudet efter att det blivit lite för mycket öl i går, eller kanske inte var för mycket men jag tålde det inte så bra som vanligt. Är lite olika för mig, i bland känner jag mig tung i huvudet efter bara en till två öl.


1 kommentar: