söndag 23 november 2014

Distanspass på löpband 40 min, framfotsrunda 225.

Har känt mig okej i fötterna idag, blev inget pass på förmiddagen utan slog ihop allt till ett pass nu på kvällen, först rodd i 20 min 180 watt. Därefter blev det löpbandet, ställde upp lutningen till 2% och hade farten på 12,5 km/h. Första 5 minuterna blev kroppen lite stressad och det blev 4-takts andning. Fast sedan så lugnade allt ner sig och jag kunde utan större problem köra på utan att gå upp i 4-taktsandning.

Kände av vänsterhälen lite från och till under passet. Annars så blir det ett något bättre steg med lite mer lutning, lättare att komma upp mer på mellanfoten, var nära ett par gånger att åka av bandet men som väl är så vaknar man till innan det är för sent, vändrullen längst bak på bandet känns tydligt och det är en bra markör för att veta att nu måste man skärpa till sig lite.
Vet inte varför det händer mig, precis som att jag går in i nån slags dvala mentalt och glömmer vad jag håller på med. Speciellt när det inte går så fort. Hade ändå musik i öronen. Det blev 40 minuter i 5:tempo, tycker inte lutningen påverkade så mycket som jag först väntat mig. Däremot blev hållningen bättre och jag höll ungefär 175-180 steg per minut. Hade Asics-skorna. Dom är sköna.

1 kommentar:

  1. Jag är imponerad av dem som kör löpband, det är disciplin!

    SvaraRadera