torsdag 14 augusti 2014

Spånenmilen, medeldistanspass, framfotsrunda 176.

Blev en lite för snabb runda, men det kändes bra efter 2-3 kilometer så då ökade jag lite, men låg hela tiden på en kontrollerad nivå. De 2 sista kilometerna blev som väntat riktigt tuffa. Då gick jag i princip på max. När jag springer på ett sådant sätt så blir upplevelsen av rundan att den var jobbigare än vad den egentligen var.

Dagens runda 10km 4:21/km 149 i medelpuls.

Kände även precis efteråt att det inte var fullt återställt sedan gårdagens gympass.
Då körde jag 5km roddmaskin, 122 i medelwatt, 23 minuter. Crosttrainer 25 minuter medelwatt 160, 90 varv/minut.

Det brände rätt bra i låren och jag gjorde bara 3 stycken indianhoppsintervaller. Fick dessutom rejält ont i lilltån under den sista. Så behöver nog någon dags helvila för att återhämta mig. Annars kändes det bra under stora delar av löpningen, men har fortfarande problem med uthålligheten eller att det varit lite för mycket träning de sista dagarna.

Hade mina Adidas återigen, har egentligen inga alternativ nu när tån är så svullen som den är fortfarande.

Märker tyvärr att det mest är skadebekymmer hela tiden, kanske hade varit bättre med rejäl helvila istället? För att läka ihop mig lite. Men det är svårt, jag känner mig beroende av att få ta ut mig dagligen, speciellt nu när jobbet börjat igen och det är massor med frustration som behöver utlopp. Det är en fin och svår balansgång att kunna köra på rätt hårt utan att bli skadad. De sista 2 åren har varit problemfyllda, dessförinnan var jag i princip aldrig skadad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar